„Nikada ne treba sumnjati u sposobnost skupine ozbiljnih i predanih građana da promijene svijet. Naprotiv, takvi su ga upravo i mijenjali“


 
Aktualno


Anketa

Koristite li štedne žarulje?

da
ne

  

i-Scope-pilot aplikacija: Solarni katastar i dinamička karta buke


Electraproject.eu

Prijedlog popisa udruga programa/projekata udruga iz područja održive energetske politike kojima su odobrena financijska sredstva iz proračuna Grada Zagreba za 2017.

Nakon provedenog Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanje posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama iz Proračuna Grada Zagreba za 2017. objavljenog dana 02.ožujka 2017, sukladno članku 21. Pravilnika o financiranju udruga iz proračuna Grada Zagreba, Povjerenstvo donosi prijedlog Popisa koji će biti objavljen na internetskim stranicama Grada Zagreba 17.07.2017. Rok za podnošenje prigovora na popis je osam dana od objave zaključno 25.07.2017.

Prigovor se podnosi gradonačelniku Grada Zagreba, u pisanom obliku, putem Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Dukljaninova 3, 10000 Zagreb.

Prijedlog popisa

na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave