"Clarity affords focus." Thomas Leonard


 
Aktualno


Anketa

Koristite li štedne žarulje?

da
ne

  

i-Scope-pilot aplikacija: Solarni katastar i dinamička karta buke


Electraproject.eu

Održani prvi treninzi za upravitelje zgrada i osobe odgovorne za održavanje zgrada u okviru projekta ZagEE

ZagEE - Zagreb energetski efikasan grad je projekt kroz koji se provodi cjelovita energetska obnova nedovoljno učinkovitih javnih zgrada u vlasništvu Grada Zagreba s primjenom obnovljivih izvora energije. Da bi se održao i na pravilan način iskoristio maksimalni kapacitet obnovljene zgrade, svaki korisnik treba slijediti smjernice o racionalnoj i učinkovitoj uporabi elemenata, uređaja, prostorija i opreme zgrade.

Kako bi se smjernice provodile i kako bi bile jasne korisnicima, u prostorijama Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj dana 22. i 23. rujna 2015. održani su prvi treninzi za upravitelje zgrada i osobe odgovorne za održavanje zgrada. Trening su održali djelatnici Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske, a na njemu su sudjelovali ravnatelji i osobe odgovorne za održavanje zgrada dječjih vrtića Srednjaci, Vrapče, Pčelica, Zvončić, Vrbik, Grigor Vitez, Zrno, Siget, Cvrčak i Duga.

Učinkovito gospodarenje energijom kombinacija je mjera koje su vezane uz tehnologiju, ali i uz ljudski faktor te je edukacija korisnika zgrada veoma značajna u cjelokupnom procesu smanjenja potrošnje energije i negativnog utjecaja na okoliš.

U okviru projekta ZagEE, provoditi će se treninzi za sve upravitelje zgrada i osobe odgovorne za održavanje energetski obnovljenih zgrada s ciljem ostvarivanja planiranih financijskih i energetskih ušteda, ali i zdravijeg i ugodnijeg okruženja tijekom korištenja zgrade.

Više informacija o projektu ZagEE možete pronaći na www.zagee.hr.

                                                    

DSC_0028.JPG
DSC_0030.JPG
DSC_0031.JPG
DSC_0036.JPG
DSC_0039.JPG
DSC_0033.JPG
DSC_0038.JPG
DSC_0043.JPG


na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave